Inapoi la servicii si tarifeSetare Conexiune Internet Constanta

Setarea conexiunii internet Upc, Rds, Romtelecom, etc  asigura, asa cum se poate intelege din nume, conectarea PC-ului sau a laptopului la reteaua de internet, prin intermediul serviciile oferite de companiile de mai sus. Pentru conectarea PC-ului sau laptopului la internet aveti nevoie de echipamente fizice, precum placa de retea, sau modemul oferit provideri si cablu UTP. Este foarte importanta configurarea corecta a placii de retea, a modemului, a protocolului TCP/IP, protocol de comunicare in internet pentru functionarea internetului pe PC sau pe laptop.

Puteti solicita serviciul nostru de diagnosticare conexiune la internet daca aveti o conexiune la internet si aceasta nu mai functioneaza sau nu functioneaza la parametrii contractati. Daca:
– viteza conexiunii la internet este mult scazuta
– nu mai aveti deloc conexiune la internet
– sistemul functioneaza foarte greu
– datele personale va sunt furate si folosite ilegal atunci pot exista probleme cu sistemul dvs. de calcul sau la nivelul conexiunii internet.

Cauzele sunt multiple (hardware sau software), iar rolul specialistilor nostri consta  in diagnosticarea conexiunii si furnizarea unor solutii de rezolvare a problemelor. O parte dintre solutii pot viza exclusiv providerul dvs. de Internet; in alte situatii cauzele se afla in zona clientului (sistem de calcul, echipamente de conectare) si se pot rezolva pe loc.

Va recomandam sa apelati cu incredere la Service PC Constanta pentru serviciile de setare si diagnosticare conexiune internet Upc, Rds, Romtelecom, etc.

Inapoi la servicii si tarife