Inapoi la servicii si tarifeManopera cablu UTP Constanta

O retea locala de calculatoare reprezinta o grupare de 2 sau mai multe calculatoare sau echipamente conectate intre ele. Realizarea conexiunii fizice intre echipamente se face in mai multe etape.

Prima etapa reprezinta montarea canalului de cablu (daca este cerut).

A doua etapa este trecerea cablului prin canalul de cablu sau pozarea acestuia. Cablul de retea este de mai multe feluri (UTP, STP, FTP, etc.) Din acest motiv preturile pe metru liniar pot varia.

A treia etapa este aplicarea mufelor (sertizarea) la capetele cablurilor cu un cleste special in scopul de a conecta echipamentele de retea.

Urmatoarele etape reprezinta montare placilor de  retea in PC, a switchurilor, routerului, etc. Daca aceste nu sunt montate puteti apela la Service PC Constanta pentru serviciile de Instalarea oricarei componente in PC/periferice.
 

Conexiunea wireless este folosita in situatia in care instalarea cablurilor este anevoioasa sau este necesara mobilitatea PC-urilor. Adaugarea in timp de noi echipamente in retea se face cu mare usurinta, fara a fi necesare lucrari de reamenajare a incaperii (instalari cabluri si mascarea lor). Pentru acest tip de retea puteti solicita Service PC Constanta pentru serviciile de Configurare si securizare router wireless.

Inapoi la servicii si tarife