diagnosticare-si-configurare-dispozitive-mobileInapoi la servicii si tarife

La ora actuala, cand este folosit termenul tableta sau smartphone in domeniul IT, se face referire la un dispozitiv cu ecran sensibil la atingere, cu baterie integrata. Tabletele si smartphone-urile sunt dotate cu procesoare cu consum redus si create special pentru dispozitive mobile. Sistemele de operare uzuale folosite sunt IOS, Android, Windows. Din punct de vedere al aspectului, tabletele si smartphonuri-le sunt construite in jurul ecranului, sunt subtiri si au minimul necesar de butoane. Poate cea mai importanta functie a tabletei sau a smartphone-ului este accesul la internet. In comparatie cu un laptop sau un netbook, ele sunt de dimensiuni mai mici si mai usoare. In practica, se poate accesa o pagina web la doar cateva secunde de cand ai luat dispozitivul mobil in mana. Accesul la alte aplicatii care folosesc conexiunea la internet, precum Facebook, Youtube, mesagerie instantanee sau Skype este la fel de rapid.

Un alt motiv pentru care sunt folosite dispozitivele mobile este accesul rapid si simplu la documente, notite, fotografii, muzica si video. Pe aceste dispozitive pot fi instalate aplicatii tip office, jocuri si aproape orice gen de aplicatie care este folosita pe calculator. Deschiderea unui document la o sedinta la birou, accesul la notele de curs pentru un profesor sau chiar citirea unei carti in format electronic sunt lucruri usor de facut cu o tableta. In ultima perioada jocurile 3D cu grafica din ce in ce mai complexa si-au facut aparitia in forta pe aceste dispozitive mobile.

Service PC Constanta poate diagnostica si remedia eventualele probleme software, poate configura aceste dispozitive mobile individual pentru nevoile fiecarui client, sau instala orice applicatie dorita.

Va recomandam sa apelati cu incredere la Service PC Constanta pentru serviciile de diagnosticare si configurare dispozitive mobile.

Inapoi la servicii si tarife