Inapoi la servicii si tarifeBackup Date Constanta

Backup-ul de date reprezinta procesul de copiere al datelor cu scopul de a putea fi restaurate in eventualitatea in care datele originale se pierd.

Backup-ul de date este facut cu titlu preventiv pentru a nu se pierde datele in cazul defectarii, furtului, calamitatilor  naturale…etc, sau in cazul in care se doreste o reinstalare curata a sistemului de operare care implica formatarea sau partitionarea hard disku-lui. In cest caz se face o mutare temporara a datelor pe un alt dispozitiv de stocare a datelor pentru a facilita curatarea hard discku-lui, urmand ulterior ca datele sa fie mutate inapoi.

Acest procedeu se adreseaza atat persoanelor fizice dar in mod special societatilor comerciale.

Pentru orice companie informatia este una din cele mai importante resurse iar pierderea datelor critice poate duce la scaderea eficientei si in timp a profitabilitatii. Baze de date, evidenta contractelor, datele contabile, planurile de afaceri sunt informatii stocate in general stocate in
calculatoare. Informatia stocata in format digital este din ce in ce mai critic pentru bunul mers al afacerii.

Daca posibilitatea pierderii datelor va ingrijoreaza, raspunsul este backup-ul de date.

Procesul de backup reprezinta o succesiune de operatii complexe : arhivare,  compresie, criptare, salvare, verificare, restaurare. Alegerea celei mai bune solutii de back-up se bazeaza pe analiza proceselor de lucru, a volumului de date si a infrastructurii companiei.

Va recomndam sa apelati cu incredere la specialistii nostri Service PC Constanta, care va pot oferi cele mai bune solutii de backup in functie de specificul companiei.

Inapoi la servicii si tarife